Make your own free website on Tripod.com

 

 

   Επικοινωνία | Ποιοι είμαστε |
homesearchcontact 
 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το παρόν περιγράφει την πολιτική της το GREEKPHONE σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει από τους επισκέπτες των σελίδων της (εφεξής "Χρήστες").

1. Τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων
2. Τι είναι ένα cookie;

1. Τήρηση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

    Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του GREEKPHONE και κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες του είναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες (newsletter, Παραγγελίες κλπ) για λογαριασμό σας, αλλά και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέες εκδόσεις και υπηρεσίες μας.
    Διευκρινίζεται ότι το GREEKPHONE δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των συνδρομητών της. Ως εκ τούτου, τα τυχόν προσωπικά δεδομένα (π.χ. ονόματα πρόσβασης, κλπ) που εμφανίζονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες τού διαδικτυακού τόπου του GREEKPHONE προορίζονται αποκλειστικά και μόνον για τη διασφάλιση της λειτουργίας τής αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτον, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
    Το GREEKPHONE ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και στοχεύει στην καλύτερη εφαρμογή τής ορθής πρακτικής σε ό,τι αφορά το Internet. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία τής Πέργαμος και διαγράφονται μετά τη -με οποιοδήποτε τρόπο- λήξη τής συναλλακτικής σας σχέσης με το GREEKPHONE. Όταν πρόκειται για στοιχεία ατόμων που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί σε κάποια υπηρεσία, αλλά έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε άλλες on-line δραστηριότητες (π.χ. σε διαγωνισμούς), τα στοιχεία τους διατηρούνται για όσον χρόνο απαιτείται για τη διασφάλιση της ορθής εκτέλεσης της συγκεκριμένης δραστηριότητας.
    Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο GREEKPHONE ρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Αποδέκτες στοιχείων του Αρχείου, δύνανται να είναι εταιρίες που ενδεχομένως μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία τού αρχείου κοινοποιούνται, επίσης, στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.


2. Χρήση cookies
    Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε επίσκεψής σας στο site του GREEKPHONE, οι σελίδες τις οποίες βλέπετε, μαζί με τα cookies που τυχόν περιέχουν "φορτώνονται" στον Υπολογιστή σας. Τα cookies είναι κείμενο-αρχεία μέσω των οποίων ο server του GREEKPHONE αναγνωρίζει τον υπολογιστή σας.
Τα cookies καταγράφουν μόνον τις περιοχές τού site, που ο εν λόγω υπολογιστής έχει επισκεφθεί και για πόσο χρονικό διάστημα. Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα ανά πάσαν στιγμή να ρυθμίσει τον υπολογιστή του, ώστε να αποδέχεται την ύπαρξη των cookies, να ειδοποιείται όταν εκδίδεται ένα cookie, ή να απορρίπτει την εγκατάσταση των cookies.
    Σε περίπτωση που δεν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies, μπορείτε να σερφάρετε στο site του GREEKPHONE, ανώνυμα, μέχρι τη στιγμή που θα εγγραφείτε σε κάποια από τις υπηρεσίες της.

 
Τηλεφωνικά μηνύματα
ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
greekphone.org © 2001 -    Προστασία Προσωπικών Δεδομένων    Όροι χρήσης